Det här är kursen för dig som behöver vända frustration till kreativitet och ilska till engagemang. För dig som är förbannad över kortsiktiga kalhyggen, förljugna företag, obeslutsamma politiker eller något annat dumt. För dig som, på ett träffsäkert sätt, vill uppmärksamma dem och alla runtomkring på din åsikt om saken.

Den här kursen hoppas vi ska ge dig inspiration och verktyg till att fixa snygga aktioner framöver. Samtidigt är den ett gyllene tillfälle att umgås och smida planer tillsammans med likasinnade.

6-8/12 (Från kl.18.00 på fredag till 15.00 på söndag)

Vi kommer hålla till i den fina Solvikskolan i Järna.

Vägbeskrivning

Från Stockholm:

Lättast är att söka på SL:s reseplanerare och ange slutstation: Ytter Eneby(Järna). Sedan är det 2 km gångväg från busshållplatsen till skolan.

Från längre bort:

Åk med regionaltåg till Södertälje Syd. Därifrån går det buss alt. tåg+buss till Ytter Eneby(Järna), sök resan på sl.se. Sedan är det 2 km gångväg från busshållplatsen till skolan.

Med bil:

Från E4, ta avfart mot Järna och sväng direkt mot Hölö/Ytterjärna (alltså inte mot Järna C). Efter ca 5 km är det en avfart till vänster skyltad med Solvikskolan. Efter 2 km grusväg är du framme.

aktions kurs

Kostnad: 200 kr. (för mat och sovplats på golvet, några madrasser finns för de som behöver)

Reseersättning: För att alla, oavsett var i Sverige du bor, ska kunna komma finns det möjlighet att få ersättning för hela eller delar av resan om du behöver det. Skriv i så fall i din anmälan hur mycket din resa kostar.

Kursen arrangeras av föreningen Skydda skogen. Aktivister med intresse och erfarenheter från andra frågor än skog är också välkomna. Medlemskap i Skydda skogen kostar 100 kr. och fixas via skyddaskogen.se

Anmäl dig senast den 17/11 till

vanna.lindgren@gmail.com

Eller ring: 073-84 98 614