dscf3264KandelabersvampNu är anmälan till Forskningsresan i naturvårdens utmarker 2015 öppen. Om du vill vara med anmäler du dig på länken nedan och fyller i uppgifterna i anmälningsformuläret enligt instruktionerna. Observera att vi kan komma att ta ut en anmälningsavgift (kanske på 500 kronor), och att vi inte kan ersätta resor till och från Härjedalen.

Klicka här för att anmäla dig nu. Sista anmälningsdagen är 12:a juni. Så fort du har klickat på ”Skicka formulär” är du anmäld!

Om du inte vill fylla i uppgifterna på internet, kan du alltid be om en papperskopia av anmälningsformuläret. I samma meddelande vill jag att du skriver ned ditt namn samt din adress så att jag vet vart jag skall skicka formuläret. Samtidigt kommer jag att hålla en plats åt dig, så du behöver inte känna stress över att inte ha fyllt i webbformuläret på en gång.

Tveka inte att höra av dig om du har frågor! Kontakta Johan Moberg, samordnare Forskningsresan i naturvårdens utmarker 2015; tel 073-8073644, e-post johan.jomo.moberg@gmail.com.

Kort bakgrundsinformation:

Forskningsresan i naturvårdens utmarker är en årlig inventering av Sveriges sista oskyddade norrländska naturskogar, i år i Härjedalen. Runt 50 personer av olika åldrar och bakgrund brukar deltaga. Artkunskaper är inte ett krav, utan vi lär av varandra. Det viktiga är att Forskningsresan är en samlingspunkt för skogs- och naturintresserade.

Med Forskningsresan vill vi rädda hotade skogar, njuta av naturen, hitta arter samt påverka och utmana skogsbolagen, politikerna och allmänheten om den rådande synen på skogen. Vi vill öka kunskapen om arter och ekologi.

Forskningsresan i naturvårdens utmarker 2015 är ett samarbete mellan Föreningen Skydda Skogen och Naturskyddsföreningen.