Vill du klättra säkert och högt i träd? Då ska du följa med på vårt trädklättringsläger, som leds av Reginka Danielsson, Jörgen Andersson och Per Gustavsson som är utbildade arborister. Du behöver inga förkunskaper och det finns klätterutrustning som du kan låna. Vi tar oss upp i träden och klättrar runt i dem, lär oss om klättermetoder, utrustning, trädstruktur och biologi, tittar på lavarna i trädtopparna, och provar kanske på att sova en natt i en hängmatta uppe i ett träd.

Plats: I närheten av Oskarshamn
Tid: Ankomst på kvällen 26/6, avresa på morgonen 30/6 (OBS! det kommer finnas möjlighet att hänga kvar på platsen en extra dag för att häng)
Kostnad: 300 kr. Är du medlem i föreningen får du reseersättning om du vill (medlemskap kostar 100 kr). Reseersättning ges ut på plats mot att du har kvitto för resan och är medlem i Skydda Skogen!
Mat: Ingår. Vi lagar mat gemensamt eller har eventuellt en matlagare. Säg till om du har speciella matallergier/preferenser, annars blir det vegetarisk mat.

Anmälan: Till Per Gustavsson ( per.gustavsson@skyddaskogen.se, 0768-643920 ). Det är bara 6 platser, så anmäl dig nu om du vill vara med. Du kan även anmäla dig via sms. Skriv vem du är, kontaktuppgift(er), matalleriger/preferenser, ev. andra behov och om du har någon klättererfarenhet eller klätterutrustning sen tidigare.

Ta med: Sovsäck och liggunderlag (behöver du låna kontakta Per), kläder för sol och regn, rejäla skor (är bra då det ibland kan göra ont med mjuka skor t.ex. när en står med fötterna i en spetsig grenklyka eller om en vill låsa repet med fötterna), vattenflaska (borde går med att låna) ev. anteckningsmaterial. 

OBS: Vi har stort fokus på säkerhet, men tänk på att du inte är försäkrad via Skydda Skogen om du skulle skada dig.

elintrd2