Skydda Skogens verksamhet bygger på medlemmarnas ideella engagemang. Vare sig du har mycket eller lite tid att bidra med så är varje insats viktig – tillsammans blir vi starkare! Om du vill ha koll på vad som händer i föreningen, prenumerera på nyhetsbrevet och håll koll på ”Föreningsnytt” i vänsterspalten.

Årsmötet i mars är en viktig mötesplats för alla medlemmar, och då fattar vi beslut och planerar verksamheten för det kommande året. Så kom och bidra med dina tankar kring vad du vill jobba med i föreningen! Kallelse kommer med posten och läggs ut på hemsidan.

I vissa län finns regionala kontaktpersoner, för att underlätta lokal organisering. Saknas en sådan person i ditt län? Kanske kan det vara något för dig? Ta i så fall kontakt med styrelsen. Om du själv vill ha kontakt med andra medlemmar i ditt område kan du också höra av dig till styrelsen. Vårt medlemsregister är tyvärr inte offentligt eftersom det kan vara känsliga uppgifter, men vi kan skicka ett mail som dold kopia till andra i ditt område så att de kan ta kontakt med dig.

Det finns en mailinglista för aktiva i föreningen, där kan du också gå med om du inte är aktiv än men vill bli det! Maila till info@skyddaskogen.se om du vill gå med. Du kan också gå med i Skydda Skogens facebook-grupp.