Välkomna till Stjärnsund 25-27 november och Fridhems kursgård!
Detta halvårsmöte är en mötesplats för Skydda Skogens medlemmar och ett forum för informella diskussioner, workshops, föredrag och exkursioner.

Här kan du läsa om hur man blir medlem i föreningen.
Stjärnsunds Skogsgrupp har bjudit in Skydda Skogen att tillbringa denna helg i Stjärnsund. Vi har tillgång till en möteslokal, en lokal kock kommer att laga helgens måltider och det finns övernattningsmöjligheter.

Hålltider:

  • Ankomst från fredag eftermiddag/kväll. Serveras kvällsfika.
  • Lördag – heldag med aktiviteter. Serveras frukost, lunch och middag samt mellanmål.
  • Söndag – förmiddag med aktiviteter. Serveras frukost och lunch.

Vi vill gärna att ni som kommer också är med och formar helgens program! I anmälningsformuläret kan ni ange förslag på tema, diskussionsämne eller aktivitet.

Gamla lövträd är mycket viktiga för mångfalden. Billudden, norra Uppland. Foto: David van der Spoel

Praktisk information:

Anmälan sker via detta formulär, senast 19/11. Adress: Bruksallen 16, 776 74 Stjärnsund.
Skydda Skogen står för maten som serveras – all mat är vegetarisk/vegansk, ange i anmälningformuläret vad ni önskar. Stjärnsundskiosken som är en liten affär är öppen kl 10-18 alla dagar. Du får på egen hand boka och bekosta övernattning på Fridhems kursgård: bokning sker på https://www.frid.nu/boka alternativt epost till fridhem.stjarnsund AT gmail.com eller telefon: 073-922 96 86, säkrast kl. 17-19. För dig som har svårt bekosta boendet själv kan föreningen troligen hjälpa till med annat alternativ.

Vi har upprättat ett Facebook-event för att underlätta resor till/från träffen: Samåkning SKYDDA SKOGEN Stjärnsund 25-27/11. Det är begränsat med bussturer till/från tågstationen – hör av dig om du behöver skjuts! Bäst är om ni uppger detta i samåkningseventet. Vi är måna om att den som vill komma också ska ha ekonomisk möjlighet att göra det, om behov finns kan man därför få reseersättning från föreningen. Kontakta elin.gotmark AT fripost.org i så fall.

Kontakt:

Har du frågor om programmet eller övriga praktiska frågor kan du kontakta Åsa Lom på 0739 188 111 eller maila asa.lom AT skyddaskogen.se.