Den 10-12 november är det höstmöte för Skydda skogen på Sommarhemmet utanför Örnsköldsvik. Varmt välkomna!

Den rödlistade grantickan är klassad som nära hotad (NT) och växer på död granved främst i gamla grannaturskogar. Foto: Privat.

Om du inte redan är medlem i föreningen kan du bli det här.

Vi samlas för att träffa andra som är engagerade i skogsfrågan, och programmet utformar vi tillsammans: det kan bli föreläsningar, diskussioner, workshops, exkursioner, etc. I anmälan kan du säga om du vill bidra med något, eller önskar dig något visst innehåll.

Träffen är gratis och mat ingår, som vi hjälps åt att laga tillsammans. Boende är också gratis, om du sover på golvet i Sommarhemmet (då måste du ta med dig egen madrass/liggunderlag/sovsäck/etc). Om du vill ha mer bekvämt boende får du ordna det själv i Örnsköldsvik. Om du behöver kan du få reseersättning – vi vill att alla ska ha möjlighet att åka. För att få reseersättning vill vi helst att du åker tåg/buss om det är praktiskt möjligt.

Vi mjukstartar på fredag kväll med mer informella aktiviteter för de som kommer då (många trillar säkert in under kvällen). Vi avslutar på söndag kl 13 (efter lunch).

Så kommer du dit: Adressen är Genesmon 220, 89243 Domsjö. Från Örnsköldsviks resecentrum tar du buss 401 till hållplatsen Nybyggarevägen, och sedan är det ca 20 minuter att gå (knappt 2 km). Bussen går fyra gånger i timmen på fredagen fram till 18.16, och sedan en gång i timmen (sök på dintur.se). På söndagen går tyvärr inga bussar de 6 km till stationen, så då får vi lösa det tillsammans.

Anmäl dig här!

Om du blir sjuk, stanna hemma så att du inte smittar andra.